Vores produkter

Stevii´s seks favoritter

Seks forfriskende varianter

Vi har pt. seks forfriskende varianter af Stevii, som er helt sukkerfri, men
med en smule naturligt forekommende frugtsukker fra juicen. I stedet kommer sødmen fra sødestoffet som udvindes fra steviaplanten.

PASSIONSFRUGT 33 cl

Solskin på flaske
Vores passionsfrugt er lavet på de bedste, modne frugter og smager lige så eksotisk, forfriskende og dejligt, som havde man puttet solskin på flaske. Frugtindholdet er på 5%, og sodavanden er sukkerfri og indeholder 0kcal pr. 100 ml.

RABARBER 33 cl.

Smagen af foråret
Vores rabarbersodavand indeholder hele 22% af den fineste rabarberjuice – og det kan smages! Det høje frugtindhold sørger for den syrlige friskhed fra rabarberen, og så får man en mild og læskende sodavand. Det er ganske enkelt det tætteste, vi kan komme på smagen af det danske forår. Sodavanden er sukkerfri og indeholder blot 0 kcal pr. 100 ml.

COLA 33 cl

Sødme, syre og citrus
Vores cola er nok den variant, vi har arbejdet mest med – fordi netop smagen af cola er noget, som forbrugerne har mange meninger om. Med hjælp fra et omfattende smagspanel er vi kommet frem til det helt rette miks af sødme, syre og citrus. Vi mener selv, at den har potentialet til at blive en cola-klassiker! Colaen er helt sukkerfri og indeholder 0 kcal pr. 100 ml.

HYLDEBLOMST 33 cl

Som en dansk sommerdag
Vores hyldeblomstsodavand er fremstillet på rigtig hyldeblomstekstrakt og smager som selve den danske sommer. Der er en fin lethed over den, og vi har gjort os umage for at finde den rette balance mellem syre og sødme. Da sodavanden er sukkerfri, indeholder den 0 kcal pr. 100 ml.

ANANAS 33 cl

Tropisk charme
Vores ananassodavand er fremstillet på ananasjuice og naturlige aromaer og smager både eksotisk og lækkert. Da vi udviklede den, stod valget mellem appelsin, mango og ananas – og smagen af ananas overbeviste os. Den er sukkerfri og indeholder 0 kcal pr. 100 ml.

HINDBÆR 33 cl

Nostalgisk klassiker
Vores hindbærsodavand har en smuk, rød farve og smager naturligt og blødt af sommermodne hindbær. For nogle er en klassisk rød sodavand måske lidt en børnesodavand, men hos os kan voksne også drikke den med god samvittighed – for den smager fantastisk og er helt sukkerfri (indeholder 0 kcal pr. 100 ml.)

Kontakt os

Stevii ApS
Herstedvang 2b
2620 Albertslund

Mail: hello@stevii.dk
Phone: +45 28 70 55 58