Vores produkter

Stevii´s seks favoritter

Seks forfriskende varianter

Vi har pt. seks forfriskende varianter af Stevii, hvoraf de fire kan klassificeres som helt sukkerfri, mens to er uden tilsat sukker (men med naturligt forekommende frugtsukker fra juicen). I stedet kommer sødmen fra sødestoffet som udvindes fra steviaplanten.

PASSIONSFRUGT 33 cl

Solskin på flaske
Vores passionsfrugt er lavet på de bedste, modne frugter og smager lige så eksotisk, forfriskende og dejligt, som havde man puttet solskin på flaske. Frugtindholdet er på 12%, og sodavanden indeholder blot 4 kcal pr. 100 ml.

RABARBER 33 cl.

Smagen af foråret
Vores rabarbersodavand indeholder hele 20% af den fineste rabarberjuice – og det kan smages! Det høje frugtindhold sørger for den syrlige friskhed fra rabarberen, og så får man en mild og læskende sodavand. Det er ganske enkelt det tætteste, vi kan komme på smagen af det danske forår. Sodavanden er sukkerfri og indeholder blot 2 kcal pr. 100 ml.

COLA 33 cl

Sødme, syre og citrus
Vores cola er nok den variant, vi har arbejdet mest med – fordi netop smagen af cola er noget, som forbrugerne har mange meninger om. Med hjælp fra et omfattende smagspanel er vi kommet frem til det helt rette miks af sødme, syre og citrus. Vi mener selv, at den har potentialet til at blive en cola-klassiker! Colaen er helt sukkerfri og indeholder 0 kcal pr. 100 ml.

HYLDEBLOMST 33 cl

Som en dansk sommerdag
Vores hyldeblomstsodavand er fremstillet på rigtig hyldeblomstekstrakt og smager som selve den danske sommer. Der er en fin lethed over den, og vi har gjort os umage for at finde den rette balance mellem syre og sødme. Da sodavanden er sukkerfri, indeholder den 0 kcal pr. 100 ml.

GRANATÆBLE 33 cl

Tropisk charme
Vores granatæblesodavand er fuld af frugt og tropiske noter og er lavet med hele 16% granatæblejuice. Granatæble er almindeligt kendt som lidt af en superfood, og den karakteristiske smag af de smukke, røde frugter får lov at folde sig fuldt ud her. Sodavanden indeholder kun 10 kcal pr. 100 ml.

ACAI 33 cl

Overraskende og dyb velsmag
Vores acaisodavand er det mest eksotiske indslag i sortimentet og smager nærmest som en blanding af chokolade og brombær. Samtidig er acaibær spækket med antioxidanter (6 gange flere end i blåbær). Sodavanden er baseret på hele 15% acaijuice. Den er sukkerfri og indeholder blot 1 kcal pr. 100 ml.

Kontakt os

Stevii ApS
Herstedvang 2b
2620 Albertslund

Mail: hello@stevii.dk
Phone: +45 28 70 55 58