Sundere sodavand

Mere smag – mindre sukker

Der er en forandring på vej på sodavandsmarkedet.

Kvalitetsbevidste forbrugere efterspørger sundere produkter med mere smag, men færre tilsætningsstoffer og mindre sukker.
Ifølge tal fra analysevirksomheden Nielsen steg markedet for sukkerfri sodavand herhjemme med hele 8,8% forrige år, mens salget af sukkerholdige varianter faldt med omkring 4%.
Hos Stevii har vi lyttet til denne efterspørgsel og fremstiller nu sodavand helt uden tilsat sukker, konserveringsmidler og aspartam.

Skær ned på sukkeret
I gennemsnit indtager hver eneste dansker årligt næsten 6 kg sukker via deres sodavand. Dét synes vi er for meget – og det skal Stevii være med til at ændre. Tendensen er allerede på vej: Ifølge en analyse fra Coop ønsker 25% af danskerne at styre udenom sukker i deres sodavand. Og hele 32% vil helst undgå kunstige tilsætningsstoffer som aspartam. Aspartam er forbudt i Japan, og i USA (verdens største marked) har Pepsi fjernet aspartam fra alle deres lightsodavand.

Vi håber, du vil tage godt imod Stevii.

Stevii's manifest
  • Anvend aldrig aspartam el. lign. – hverken nu eller i fremtiden.
  • Anvend udelukkende naturlige aromaer og frugtjuicer.
  • Stræb efter at skabe de sundeste sodavandsprodukter på markedet.
  • Gå aldrig på kompromis med smagen.

Steviaplantens fantastiske egenskaber

Hemmeligheden i Stevii’s sødme er stevia, som vi tror på, er fremtidens sødemiddel. Stevia søder op til 400 gange mere end nsukker, men indeholder ingen kalorier og påvirker ikke blodsukkeret.

Sukkerfri sodavandboomer

Danskerne vælger i stigende grad sukkerfri sodavand. Alene i 2020 steg markedet for sukkerfri sodavand herhjemme med hele 8,8%, mens salget af sukkerholdige varianter faldt med omkring 4%.

Kilde: Analysevirksomheden Nielsen